Bøger

Ud over blogindlæg, som udgives løbende her på min blog, skriver jeg bøger og artikler om mennesker i arbejdslivet og arbejdspladser i bevægelse.

Min nye bog “Kort & godt om samarbejde” udkom d. 23. oktober 2020. Den handler om, hvilke underliggende mekanismer der gør sig gældende, når mennesker skal samarbejde. Og hvad vi kan gribe til, når vi gerne vil ændre et samarbejdsmiljø til det bedre. Den første anmeldelse er kommet: “Endnu en bog i Dansk Psykologisk Forlag´s serie “Kort & godt om”. Serien gør det fantastiske kun at fortælle det væsentligste på et højt fagligt niveau. Ros til forlaget og ros til forfatteren. Dette er bogen om den umuligste kunst: Samarbejde. Selv om samarbejde til tider kan være belastende, så er denne bog et positivt indspark. Bogen giver en tro på, at det vil/skal lykkes. Efter at have læst bogen har jeg en følelse af at den kom hele vejen rundt. Vi er alle nødt til at samarbejde, derfor er dette en must-bog for alle.”

Bogomslag_samarbejde-3
Kort & godt om samarbejde

Skrevet for Dansk Psykologisk Forlag. Bogen udkom 23. oktober 2020 og kan købes via forlaget.

MUS-samtalen
MUS-samtalen – ledelse af strategisk kompetenceudvikling

Udgivet på Dansk Psykologisk Forlag 6. jan. 2021. Skrevet med fem andre forfattere.

Ind i Mindfulness
Ind i Mindfulness

Skrevet for forlaget L&R Business med mindfulness instruktør Eve Bengta Lorenzen, 2010.

Positiv psykologi på arbejde
Positiv psykologi på arbejde

Skrevet for Børsens Forlag med konsulenterne Thomas Højland og Lene Flensborg, 2009.

Jeg har læst din bog og har afprøvet et par af ideerne på et ledermøde. Jeg synes, det gik ret godt og det lykkedes at arbejde med områder, hvor vi var enige og områder som var konfliktfyldte parallelt. Det havde jeg faktisk ikke troet ville være muligt.

– Jesper Fris Dahl, leder hos Ørsted