Bøger

Ud over blogindlæg, som udgives løbende her på min blog, skriver jeg bøger og artikler om mennesker i arbejdslivet, om ledelse og om arbejdspladser i bevægelse.

Den nyeste bog “Genstart fællesskabet” udkom d. 13. oktober 2021. Den handler om, hvordan man kan revitalisere fællesskaber, når sammenhængskraften er gået tabt. Og hvordan man skaber nye begyndelser, når situationen er fastlåst og krisen har sat sine spor. En læser skriver: “Lige nu bør Stine Reintofts lille og hurtigt læste bog være pensum for alle for arbejdsmarkedet. Den er højaktuel og sætter et skarpt fokus på, hvordan kriser og dybe forandringer påvirker os, og ikke mindst hvordan vi kommer videre. Bogen animerer både til gode refleksioner og giver faciliterende forslag til, hvordan vi får startet dialogen og genstartet fællesskabet”(…) “Kort sagt, læs den!” (Bent Sten Jakobsen).

“Kort & godt om samarbejde” er udgivet i oktober 2020. Den beskrives sådan i en anmeldelse: “Dette er bogen om den umuligste kunst: Samarbejde. Selv om samarbejde til tider kan være belastende, så er denne bog et positivt indspark. Bogen giver en tro på, at det vil/skal lykkes. Efter at have læst bogen har jeg en følelse af at den kom hele vejen rundt. Vi er alle nødt til at samarbejde, derfor er dette en must-bog for alle.”

Genstart fællesskabet
Genstart fællesskabet

Skrevet for Akademisk forlag, L&R. Bogen udkom d. 13. oktober 2021.

Bogomslag_samarbejde-3
Kort & godt om samarbejde

Skrevet for Dansk Psykologisk Forlag. Bogen udkom 23. oktober 2020 og kan købes via forlaget.

MUS-samtalen
MUS-samtalen – ledelse af strategisk kompetenceudvikling

Udgivet på Dansk Psykologisk Forlag 6. jan. 2021. Skrevet med fem andre forfattere.

Ind i Mindfulness
Ind i Mindfulness

Skrevet for forlaget L&R Business med mindfulness instruktør Eve Bengta Lorenzen, 2010.

Positiv psykologi på arbejde
Positiv psykologi på arbejde

Skrevet for Børsens Forlag med konsulenterne Thomas Højland og Lene Flensborg, 2009.

Jeg har læst din bog og har afprøvet et par af ideerne på et ledermøde. Jeg synes, det gik ret godt og det lykkedes at arbejde med områder, hvor vi var enige og områder som var konfliktfyldte parallelt. Det havde jeg faktisk ikke troet ville være muligt.

– Jesper Fris Dahl, leder hos Ørsted