Foredrag

Det kan være sin sag at genstarte stærke fællesskaber og et godt arbejdsmiljø efter forandringer, fyringer, kriser eller fusioner.

Få inspiration til at skabe rammer for et vellykket samarbejde og et holdbart og trygt fællesskab inden for organisationen ramme.

FOREDRAG 1: Genstart fællesskabet – om samarbejde og nye begyndelser

FOREDRAG 2: Kort & godt om samarbejde

Book foredrag

Hvis du vil booke et foredrag, kan du sende e-mail eller ringe på +45 41 27 72 19.

Mange tak for et meget inspirerende og velfaciliteret seminar. Det var rigtigt godt for os at få påbegyndt næste skridt i vores udvikling og få sat fokus på kommunikation, relationer og samarbejdet. Jeg kan mærke, at det giver os et fælles sprog som jeg kommer til at bruge meget aktivt over det kommende år.

– Thomas Skivinger Bojsen, leder, Odense Kommune

Tusind tak for din indsats! Det var et rigtig godt foredrag, praksisnært og med værktøjer! Velformidlet! Vi var rigtig glade for at have dig med!:-)

– Laura Holm, Læge, Faglig chef for Ledelseskonferencen og Sundhedskonferencen, CTKU i samarbejde med Danske Fagkonference

Stine holdt et supergodt, veltilrettelagt og især målgruppe orienteret oplæg. Hun fangede hurtigt gruppen, og vi har nu en konkret plan at arbejde videre med for at fastholde afdelingens generelt høje trivsel.

– Trine Fenger, leder, Syddansk Universitet