Ledersparring

Sparring med mig tager afsæt i den du er som leder og som menneske. Det tager afsæt i dine dilemmaer, din hverdag, dine glæder og udfordringer i arbejdet præcis der, hvor du er.

Der er mange teorier om ledelse. Mange idéer der kan have formet din måde at tænke ledelse på og som gør at du tænker og agerer som du gør. Men vi må (igen og igen) konstatere, at én ting er teori, noget andet er praksis.

I praksis kan vi stå i situationer, som overrasker os, som overvælder os, eller som kræver noget helt særligt af os. I praksis kan vi blive ramt på den, som vi tror vi er, eller den, som vi gerne vil være. Vi kan blive ramt på vores værdisæt, vi kan blive usikre, og vi kan tvivle på det ”kompas”, som vi styrer efter.

I et ledersparringsforløb hos mig vil vi kortlægge dine behov og undersøge de vigtigste temaer sammen. Ved behov vil jeg dele min viden og mine erfaringer med dig. Om ledelse under forandringer, kriser og fyringer. Om ledelsesstile, kommunikation med medarbejdere og kollegaer, om feedback, konflikter, stress, gruppedynamikker mm.

Jeg følger med i aktuelle dagsordner og strømninger inden for ledelse. Jeg er grundlæggende optaget af den form for ledelse, som skaber trivsel og bæredygtige relationer. De måder at kommunikere på, som giver anledning til menneskelig udvikling, og som respekterer mangfoldighed på arbejdspladser.

Min forståelse af mennesker og relationer i organisationer er formet af systemiske, narrative, løsningsfokuserede og eksistentielle tilgange. Der opstår dog erfaringer i den virkelige verden, som har det med at springe rammerne for sådanne teoretiske forståelser. Alt det skal der være plads til og rum til.

Læs om min tilgang til ledelse af grupper og teams i bogen “Kort & godt om samarbejde”.

Stine Reintoft

Nybrogade 12
1203 København K

+45 41 27 72 19
Send e-mail

Ring gerne for en uforpligtende snak om et ledersparringsforløb.