Grafisk facilitering

Grafisk facilitering er et effektivt værktøj til at skabe fælles forståelse ved at forenkle kompliceret indhold til et sprog, som alle forstår. Jeg anvender ofte grafisk facilitering i de opgaver jeg løser for teams og grupper, f.eks. i forbindelse med seminardage og personaledage, hvor der er brug for visuelle elementer. Det kan også være i gruppesupervisioner og ledersparringer.

Jeg har tidligere undervist i Grafisk Facilitering og oplever, at det er et fantastisk værktøj til at skabe fællesskab om det, der arbejdes med og til at skabe overblik. Derudover fastholder det hukommelse og læring på en anden måde end det talte sprog og Power Point gør det.

Herunder ser du nogle eksempler på opgaver, jeg har løst, hvor Grafisk Facilitering har været en del af processen.

Du er altid velkommen til at komme med ønsker til denne del, hvis du har brug for en levende og lærerig proces i din organisation.

Stine Reintoft

Nybrogade 12
1203 København K

+45 41 27 72 19
Send e-mail

Ring eller skriv, hvis du har spørgsmål om Grafisk Facilitering.

Jeg er blevet helt vild med Grafisk Facilitering efter Stines introduktionskursus, og dybt overrasket over, hvor meget jeg egentlig kan tegne (selv om jeg absolut ikke var god i forvejen). Alle kan tegne og alle kan bruge det som et stærkt faciliteringsværktøj - i hvert fald med lidt hjælp til at komme i gang.

– Nanna Hasle Bak Skytte

Billeder fra grafisk facilitering

Klik på billederne, for at se dem i fuld størrelse.