Ydelser

Her kan du læse om mine ydelser. Tøv ikke med at ringe for varianter af det, der her er præsenteret. Jeg tilpasser løsninger til de konkrete udfordringer, som jeg bliver inviteret ind i.

Det starter med, at du tager kontakt. Derefter vil jeg typisk invitere til et møde hos enten jer eller hos mig, hvor vi sammen kan udforske ønsker og behov, alt efter opgavens omfang og karakter.

Foredrag
Foredrag

Få inspiration til at skabe rammer for et vellykket samarbejde og et holdbart og trygt professionelt fællesskab.

Det personlige lederskab
Ledersparring

I et ledersparringsforløb vil jeg tune mig ind på præcis dine behov – og de temaer, som du har brug for sparring på. Du har mod på både at udfolde, undersøge og lade dig “forstyrre”.

Konflikthåndtering
Konflikter og arbejdsmiljø

Problemer i arbejdsmiljøet opstår, når vi slår os på hinandens måder at agere på i hverdagen, og når forskelligheder bliver kilde til modstand eller undgåelse.

Fusioner, fyringer og forandringer
Forandringer, fyringer og fusioner

Jeg tilbyder input og sparring til ledere (evt. sammen med medarbejdergrupper) ved kriser og større organisatoriske ændringer.

Samarbejde i teams
Samarbejde

Det er langt lettere at samarbejde i teorien, end i praksis. Derfor kan der for de fleste teams vise sig behov for at få arbejdet med trivsel og samarbejdsklima.

Samtaler om liv og arbejdsliv
Samtaler

Hvad enten du er leder eller medarbejder kan et samtaleforløb med sparring og refleksion give dig perspektiver at navigere efter, når tingene bliver uklare.

Et stort tak herfra – det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig, og vi fik mange meget positive tilbagemeldinger på din del.

– Bo Steengaard Christensen, konsulent, Centralbibliotekerne