Om Stine

Jeg er erhvervspsykolog, cand.psych. og autoriseret af Psykolognævnet. Derudover er jeg autsoriseret arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet. Jeg har i 16 år arbejdet med faglig og personlig udvikling af ledere og medarbejdere på mange forskellige arbejdspladser. Jeg har erfaring med at undersøge arbejdsmiljø problematikker og intervenere i forskellige typer af organisationer.

Jeg tilbyder min hjælp som samtalepartner, konsulent, konfliktmægler, stress coach, arbejdsmiljørådgiver og oplægsholder. Jeg arbejder både med enkeltpersoner og grupper.

Før mit selvstændige virke har jeg været 4 år i konsulentbranchen i København.

Jeg har fordybet mig særligt i:

  • Samarbejde
  • Psykisk arbejdsmiljø
  • Stress håndtering
  • Ledelse af teams og grupper
  • Svære samtaler og brobyggende kommunikation
  • Kreative læringsprocesser

Jeg arbejder for, at mennesker kan trives og stå stærkest muligt i deres liv og arbejdsliv. Jeg arbejder for det gode samarbejde og bæredygtige relationer.

Jeg møder dem jeg skal hjælpe med ro og tryghed som ramme for både samtaler, undervisning og arbejdspsykologiske indsatser.

Du er velkommen til at kontakte mig, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe din arbejdsplads eller dig som enkeltperson.

Organisationer som jeg har løst opgaver for: Ørsted, Folketinget, Københavns Universitet, Forsvaret, Rigspolitiet, Finansforbundet, DR, Sydbank, HK Privat, Stibo Systems, Andel A/S, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Furesø Kommune, Dragør Kommune, Region Sjælland, Region Hovedstaden, Forbundet Kommunikation og Sprog, Dansk Magisterforening, SOSU Skolen, Skolen Sputnik, Slagelse HF & VUC, Kolding Kommune, Odense Kommune, Rødovre Kommune, B. Braun Medical, Andersen-Andersen, Politiforbundet, Sikkerhedsstyrelsen, Det Kongelige Bibliotek og mange mange flere.

Stine Reintoft

Nybrogade 12
1203 København K

+45 41 27 72 19
Send e-mail