Om Stine

Jeg er erhvervspsykolog, cand.psych. og autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har i 14 år arbejdet med faglig og personlig udvikling af ledere og medarbejdere på mange forskellige arbejdspladser. Før mit selvstændige virke har jeg været 4 år i konsulentbranchen.

Jeg tilbyder min hjælp som samtalepartner, konsulent, konfliktmægler, stress coach, supervisor, oplægsholder og grafisk facilitator. Jeg arbejder både med enkeltpersoner og grupper.

Jeg har fordybet mig særligt i:

  • Samarbejde
  • Stress håndtering og psykisk arbejdsmiljø
  • Ledelse af teams og grupper
  • Svære samtaler og brobyggende kommunikation
  • Grafisk facilitering og kreative læringsprocesser

Jeg arbejder for, at mennesker kan trives og stå stærkest muligt i deres liv og arbejdsliv. Jeg arbejder for det gode samarbejde og bæredygtige relationer.

Jeg møder dem jeg skal hjælpe med ro og tryghed som ramme for både samtaler, undervisning og arbejdspsykologiske indsatser.

Du er velkommen til at kontakte mig, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe din arbejdsplads eller dig som enkeltperson.

Organisationer som jeg har løst opgaver for: Sydbank, Stibo Systems, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Furesø Kommune, Dragør Kommune, Region Sjælland, Region Hovedstaden, Forbundet Kommunikation og Sprog, Dansk Magisterforening, Ørsted, Folketinget, Københavns Universitet, Forsvaret, Rigspolitiet, Finansforbundet, Slagelse HF & VUC og mange mange flere.

Jeg er medredaktør af Tidsskriftet Erhvervspsykologi, som udgives 4 gange om året på Dansk Psykologisk Forlag. Her findes aktuelle artikler om ledelse, samarbejde og organisationspsykologi. Du kan læse om temaer som magt-afmagt, forandringer og kriser, etik i arbejdslivet og bæredygtighed i organisationer.

Stine Reintoft

Vesterbrogade 20, 3. sal
1620 København V.

+45 41 27 72 19
Send e-mail