Podcast om det gode samarbejde

Her kan du lytte til en samtale, som jeg har haft med Birgitte Sølvstein i hendes podcast ”Psykologen i øret”. Jeg blev inviteret på baggrund af min nyeste bogudgivelse ”Kort & godt om samarbejde”.

Du kan bestille bogen Kort & godt om samarbejde her.

Det kommer vi ind på i samtalen

Samtalen handler om, hvad der kendetegner det gode samarbejde, og hvad der ofte udfordrer det. I samtalen kommer vi bl.a. ind på:

– lederens ansvar for samarbejdsmiljøet, og hvorfor samarbejdet aldrig må overlades alene til medarbejderne.

– udfordringer i det digitale samarbejde

– psykologisk sikkerhed

– regulering af følelser når vi går på arbejde

– overtilpasning når vi indgår i grupper

– hvad medarbejderskab er for en størrelse, og hvordan man kan bruge det til at afstemme forventninger til gavn for samarbejdet

”Psykologen i øret” – en podcast spækket med visdom

Birgitte har lavet et hav af podcast-episoder, nærmere bestemt 164! Jeg kan på alle måder anbefale at putte ”psykologen i øret” og gå ud i naturen eller i den nærmeste park med Birgittes stemme som lydtapet. Der er episoder om alt fra, hvordan du håndterer usaglig kritik til, hvordan du beskytter dig selv mod stress ved hjælp af en Bullet Journal, hvordan du bruger skam til at sætte gode ting i gang i dit liv, om hvordan det meningsfulde arbejdsliv kan se ud, børn og stress og meget mere.

Ikke nok med, at der er masser af visdom at hente i podcasten, Birgitte er også en yderst kompetent psykolog, der gavmildt øser af både erfaringer fra psykologien som fag, hendes virke som psykolog og erfaringer fra sit eget personlige liv. Det er der ikke så mange psykologer der har modet og evnerne til.

God fornøjelse med “Psykologen i øret” 🙂Kategori(er): Arbejdsliv, Konflikter, Ledelse, Podcast, Samarbejde, Team